Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

“Ministrul care a girat pierderea a aproximativ 8000 de locuri de muncă”

Deputatul PSD Gorj, Claudiu Manta, nu este mulțumit de strategia noului Ministru al Energiei, Sebastian Burduja, de a continua planul de restructurare al CEO, fără a-l renegocia. Deputatul este de părere că viziunea lui Burduja coincide viziunii fostului Ministru al Energiei, Virgil Popescu, a cărui demisie a fost solicitată de social democrați încă de acum un an.

“In cadrul audierilor minstrului desemnat al Energiei, desfasurate astazi la Parlamentul Romaniei, afirmatiile dlui Burduja m-au pus pe ganduri: faptul ca intentioneaza sa continue planul de restructurare al C.E. Oltenia, fara a incerca renegocierea acestuia mi se pare un punct de plecare gresit, asemanator viziunii fostului ministru de trista amintire, Virgil Popescu, a carui demisie de de la conducerea Ministerului Energiei am cerut-o inca de acum un an, considerând că este un element negativ pentru un domeniu strategic al acestei țări, pentru care a demonstrat că nu a avut nicio umbră de interes economic, civic sau de orice altă natură legală.”, a declarat Claudiu Manta.

Manta consideră, de altfel, că o demisie timpurie din partea lui Virgil Popescu ar fi fost șansa ca CE Oltenia să își prelungească perioada de funcționare prin renegocierea planului de restructurare. Deputatul PSD îi atribuie fostului Ministru al energiei titlul de “ministrul care a girat pierderea a aproximativ 8000 de locuri de muncă.”

“Demisia lui Virgil Popescu ar fi dat Complexului Energetic Oltenia șansa de a-și renegocia planul de restructurare și de a-și prelungi perioada de activitate a producerii de energie pe baza de cărbune. Solicitarea noastră a fost una justificată, având în vedere doar răul pe care l-a făcut CEO, Gorjului și Olteniei, prin refuzul de a solicita Comisiei Europene reanalizarea planului de închidere, pe care el și conducerea companiei, girată de PNL, l-au ținut ascuns până nu de mult.  Pentru gorjeni, Virgil Popescu va rămâne ministrul care a girat pierderea a aproximativ 8000 de locuri de muncă. Pentru prietenii lui din partid, care l-au susținut în funcție, PNL-istul Virgil este ministrul care a creat pârghii pentru afaceri din bani europeni, alocați României tocmai pentru închiderea mineritului.”, a adăugat Claudiu Manta.

Articole similare

Back to top button