Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Bărbat de 62 de ani, decedat după ce s-a prăbușit cu mașina într-o prăpastie

Un bărbat de 62 de ani a decedat ieri, 13 iunie, după ce s-a răsturnat cu un autoturism în pădurea de pe raza localității Baia de Fier. Salvamontiștii prezenți la fața locului au recuperate trupul bărbatului care, din nefericire, nu mai prezenta semne vitale. Din verificările polițiștilor, în autoturism s-ar mai fi aflat și un tânăr de 25 de ani din comuna Baia de Fier.

“Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru recuperarea unei persoane prabusita cu mașina intr-o prăpastie in valea Galbenului, masivul Parang.

Intervin salvamontiștii aflați în serviciul de tura operativa in baza centrala Salvamont din Târgu Jiu și cei din posturile Salvamont Baia de Fier și Polovragi.”, a precizat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont, în cursul zilei de ieri.

“La data de 13 iunie a.c., polițiștii Postului de Poliție Baia de Fier au fost sesizați telefonic, de un bărbat, despre faptul că tatăl său a fost găsit decedat în fondul forestier din comuna Baia de Fier.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci și lucrători din cadrul Salvamont Gorj, stabilind că bărbatul de 62 de ani se afla într-o prăpastie situată pe Valea Galbenu din localitatea Baia de Fier, fără să prezinte semne vitale, lângă autoturismul răsturnat.

Din verificări, polițiștii au stabilit că în autoturism s-ar mai fi aflat un tânăr de 25 de ani, din comuna Baia de Fier.

Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

 

Articole similare

Back to top button