Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Consiliul Local a aprobat studiile de fezabilitate pentru construirea a 100 de blocuri în Târgu Jiu

Au fost aprobate studiile de fezabilitate pentru construirea a 100 de blocuri de locuințe la Târgu Jiu. Următorul pas constă în elaborarea documentației pentru proiectare și execuție. Valoarea acestui proiect se ridică la suma de 36 milioane euro fără TVA, bani atrași prin PNRR. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, se adresează tinerilor în vederea depunerii de dosare pentru a putea beneficia de cele 600 de apartamente.

“Studiile de fezabilitate pentru cele 100 de blocuri de locuințe care se construiesc la Târgu Jiu tocmai au fost aprobate de Consiliul Local. Urmează elaborarea documentației pentru proiectare și execuție. Valoarea contractată se ridică la 36 de milioane de euro fără TVA, bani pe care i-am atras prin PNRR.

Urmăresc îndeaproape aceste proiecte pentru că sunt printre cele mai importante pentru tinerii din municipiu, ocazie cu care îi invit, din nou, să-și depună dosarele pentru a beneficia de cele 600 de apartamente moderne.

Îi mulțumesc domnului Raul Chiriac, directorul Direcției Investiții, și echipei sale pentru munca depusă și pentru rapiditatea cu care s-a lucrat pentru a putea obține finanțarea prin PNRR!”, a declarat Marcel Romanescu.

Articole similare

Back to top button