Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Concursul “Ziua Bicicletei” la Bărbătești

Ieri, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu cei ai Biroului Siguranța Școlară și Postului de Poliție Bărbătești, la invitația reprezentanților Școlii Gimnaziale „Ion Popescu” Bărbătești, le-au fost alături elevilor unității de învățământ, care au participat la concursul „Ziua Biciclistului”.

Fiind deja la a doua ediție, concursul a strâns numeroși participanți, astfel că aproximativ 60 de elevi s-au întrecut pe două roți, pe străzile comunale ale localității Bărbătești.

Înainte de linia de start, polițiștii i-au instruit pe copii cu privire la respectarea regulilor de circulație atunci când circulă pe drumurile publice.

La finish, elevii au fost așteptați cu diverse premii, precum diplome, medalii, bomboane, cărți de colorat și materiale informativ-preventive.

Activitatea a fost o reală escapadă pentru copii, iar așa cum au spus și ei, ziua bună s-a cunoscut de dimineață.

Le mulțumim reprezentanților unității de învățământ pentru invitația la această activitate și îi asigurăm de sprijinul nostru permanent și prezența activă alături de elevi.

Articole similare

Back to top button