Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Președintele Casei Naționale de Pensii Publice vine în Gorj

Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii Publice va efectua o vizită în Gorj, în cursul săptămânii viitoare, în ideea de a purta discuții cu sindicaliștii din minerit și energie și cu cei din conducerea Complexului Energetic Oltenia. Subiectul dezbătut va fi, desigur,  Legea 197. În baza acestei legi, mii de salariați ai companiei se pot pensiona, însă acest lucru nu se întâmplă. Oamenii ajung chiar în instant și nu înțeleg de ce legea nu se aplică. Conform acesteia, minerii și energeticienii care au lucrat în condiții dificile se pot pensiona chiar și cu 13 ani mai devreme.

Iulian Popescu, proaspăt instalat în funcția de prefect al județului Gorj, împreună cu senatorul Ion Iordache, au avut luni o întâlnire la București cu președintele Casei de Pensii Publice, acesta din urmă promițând că va veni în Gorj pentru a dezbate această problemă. “Subiectul pensionării anticipate la CEO este important pentru Gorj şi duce la nelinişti în cadrul comunitătii noastre. Luni, la Bucuresti, am primit asigurări de la presedintele Casei Nationale de Pensii, Daniel Baciu, că va veni în Gorj săptămâna viitoare, pentru o discutie cu sindicaliștii și conducerea Complexului Energetic Oltenia.Discuțiile au fost purtate in prezența senatorului Ion Iordache, care este implicat în acest subiect de multă vreme. Sper că azi am mai făcut un pas către punerea in aplicare a deciziilor instanţelor de judecată. Sunt multe aspecte de clarificat și este important să fie la masă toți factorii de decizie.”, a declarat prefectul Iulian Popescu.

Articole similare

Back to top button