ActualitateSliderSocialUltima ora

Constantin Popescu a fost numit membru în Directoratul CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă numirea în Directorat a liberalului Constantin Popescu, pentru o perioadă de 4 luni, începând cu data de 15 mai. Numirea acestuia a avut loc în cadrul unei ședințe a Consiliului de Supraveghere.

In completarea numarului de membri ai Directoratului CE Oltenia, Consiliul de Supraveghere a aprobat in cadrul sedintei din data de 12.05.2023, conform recomandarii Comitetului de Nominalizare si Remunerare, numirea domnului Constantin Popescu pentru o perioada de 4 luni,  incepand cu data de 15.05.2023, in baza prevederilor OUG nr.109/2011, cu modificarile si aprobarile ulterioare, aprobate prin Legea nr.111/2016.

Inaintea prezentei numiri, domnul Constantin Popescu, absolvent al Facultatii de Inginerie Mecanica si Electrica , precum si al Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, a ocupat functia de sef birou in cadrul CE Oltenia, Contractul Individual de Munca fiind suspendat pe durata exercitarii mandatului de Membru al Directoratului, in baza Deciziei emise in data de 17.05.2023.

Domnul Constantin Popescu este salariat al companiei de la infiintarea acesteia (in anul 2012), anterior desfasurandu-si activitatea in cadrul fostului Complex  Energetic Turceni incepand din anul 2007. In cadrul sistemului energetic are o vechime de peste 23 de ani.”

 

Back to top button