SliderSocialUltima ora

Hortopan: “Lucrările la Calea Eroilor nu vor fi recepționate”

Arhitectul Alexandru Hortopan a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că șansele ca lucrările de modernizare a Căii Eroilor din Târgu Jiu să fie recepționate sunt foarte mici. Membrul USR susține că Ministerul Culturii nu oferă răspunsuri clare la întrebările adresate, lucru ce trezește multe suspiciuni. Pentru a putea fi finalizate și realizate într-un mod corespunzător, Hortopan susține că este nevoie de mâna unor specialiști atestați care să preia lucrările începute cu 5 ani în urmă.

Întrucât s-a depășit și noul termen de finalizare a lucrărilor, Hortopan tinde să creadă că acestea nu vor mai ajunge să fie recepționate. Mai mult decât atât, tot ceea ce s-a realizat până acum este o bătaie de joc, susține arhitectul.

Din punctul său de vedere, lucrările nu au depășit în toți acești ani procentajul de realizare de 50%. Ajuns la concluzia că s-a realizat o lucrare de mântuială, Hortopan este de părere că o soluție salvatoare ar fi blocarea lucrărilor, pentru a continua într-o manieră corectă lucrările la restul Ansamblului Monumental Calea Eroilor.

Back to top button