Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Steagul “Capitala Tineretului din România” a ajuns la Târgu Jiu

Astăzi, 2 mai, în cadrul unei conferințe desfășurate la Primăria Municipiului Târgu Jiu a avut loc lansarea apelului pentru “Capitala Tineretului din România 2025”. “Capitala Tineretului din România” se află la cea de-a opta ediție, continuând să susțină generarea unor zone urbane în care oportunitățile oferite să fie adaptate dinamic pentru a răspunde nevoilor generale legate de starea de bine și nivelul de satisfacție de viață, perspectivele de viitor și implicarea activă a tinerilor în comunitate în contextul secolului XXI. Programul are la bază principii similare cu cele ale titlului de „Capitala Europeană a Tineretului”, titlu gestionat de Forumul European al Tineretului, al cărui membru este și Consiliul Tineretului din România.

În cadrul conferinței a avut loc și momentul de predare a steagului “Capitalei Tineretului din România”, către o tânără extrem de implicată.

Articole similare

Back to top button