ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Drumul Craiova – Târgu Jiu – A fi sau a nu fi Drum Expres

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, spunea undeva la finalul lunii martie că proiectul pentru care s-a implicat în mod deosebit, Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu, prinde contur. Social democratul reamintea faptul că pe porțiunea Craiova-Filiași tronsonul va avea regim de autostradă, iar pe porțiunea Filiași-Târgu Jiu, tronsonul va avea regim de drum expres.

Radu Miruță, deputat USR Gorj, vine astăzi și spune că afirmațiile lui Weber contrazic realitatea. Deputatul declară că printre altele, Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu nu se va realiza, argumentând că până și termenul finalizării etapei de proiectare este depășit. Mai mult, Miruță susține că regimul drumului nu este unul Expres, ci TransRegio.

La rândul său, deputatul PSD Gorj Claudiu Manta a contracarat afirmațiile lui Radu Miruță, susținând că la sfârșitul acestei primăveri se vor finaliza studiul de fezabilitate și proiectul tehnic, inclusiv se va obține autorizația de construcție. Manta a ținut să menționeze că în timp ce reprezentanții USR comentează, social democrații acționează în folosul cetățenilor.

Articole similare

Back to top button