Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Pomi afectați de temperaturile scăzute?

Valentin Priporeanu, directorul Direcției Judeţene pentru Agricultură Gorj, declară că temperaturile foarte scăzute înregistrate la finalul lunii martie nu au afectat semnificativ pomii. În prima decadă a anului, printre pomii înfloriți se numără piersicii și caișii. În zona de sub munte nu predomină aceste specii, astfel că nu se regăsește un număr mare de pomi care să fie înfloriți în această perioadă.

O problemă de moment este reprezentată de rafalele de vânt extrem de puternice din ultimele 2 zile. Priporeanu declară, de asemenea, că în județul Gorj nu au existat cazuri de fermieri ale căror spații protejate să fie afectate de acest fenomen meteorologic, cum au fost cazurile din alte zone ale țării.

În cazul în care aceste temperaturi scăzute se vor extinde pe o perioadă mai mare de timp, există riscul ca o mare parte a culturilor să fie compromisă.

Articole similare

Back to top button