Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaSliderSocialUltima ora

Finanțări de peste 1.000.000 de lei pentru UCB Târgu Jiu

Vești bune pentru Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu după afișarea rezultatelor la competiția de proiecte organizată de CNFIS pentru finanțarea dezvoltării instituționale. Pentru prima dată, de la lansarea acestei competiții din anul 2016, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu a reușit să câștige finanțare pentru toate cele 7 domenii strategice. Este vorba de următoarele domenii:
• Domeniul 1: creşterea echităţii sociale, în vederea incluziunii sociale și sporirea accesului la învățământul superior;
• Domeniul 2: internaționalizarea învățământului superior din România;
• Domeniul 3: asigurarea funcționării în bune condiții a grădinilor botanice universitare, a stațiunilor didactice, a bazelor de practică și a altor infrastructuri de susținere a activităților didactice, similare bazelor de practică, din cadrul universităţilor, folosite pentru instruirea studenților;
• Domeniul 4: susținerea activităților societăților antreprenoriale studențești (SAS) din cadrul universităților;
• Domeniul 5: îmbunătățirea calității activității didactice, inclusiv a respectării deontologiei și eticii academice;
• Domeniul 6: dezvoltarea capacității instituționale pentru cercetare în universități;
• Domeniul 7: corelarea ofertei educaţionale cu cererea pieţei muncii, consilierea și orientarea în carieră.
Fondul de Dezvoltare Instituțională are ca scop susţinerea proiectelor de dezvoltare instituțională de la nivelul universităţilor de stat din România, finanțate din bugetul Ministerului Educației, în vederea creşterii capacităţii instituţionale şi îmbunătăţirii calităţii sistemului naţional de învățământ superior. Valoarea totală a proiectelor este de un milion de lei.

Articole similare

Back to top button