Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Meci istoric pentru CSM Târgu Jiu. Echipa s-a calificat în Final 4-ul României

Seara magică pentru echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu. Gorjencele s-au calificat în Final 4-ul Cupei României! Handbalistele pregătite de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a trecut în sferturile de finală de CS Dacia Mioveni, scor 26-21. Liviu Andrieş şi-a legat numele de o nouă performanţă în handbalul gorjean. După promovarea istorică în Liga Florilor şi după parcursul bun din prima ligă, Liviu Andrieş a scris o nouă pagină de istorie pentru clubul gorjean: a reuşit calificarea cu echipa din Târgu Jiu, în premieră, în Final 4-ul Cupei României. Performanţa este cu atât mai excepţională, cu cât CSM Târgu Jiu este la primul sezon pe prima scenă a handbalului românesc. CSM Târgu Jiu merge în careul de aşi al Cupei României alături de CSM Bucureşti, Gloria Bistriţa şi Dunărea Brăila. Final 4-ul se va disputa pe 20-21 mai.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a felicitat echipa de handbal CSM Târgu Jiu, pentru calificarea istorică în Final 4-ul Cupei României.

Articole similare

Back to top button