Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Guvernul a alocat banii pentru reparația obiectivelor afectate de cutremur

Guvernul a alocat încă 4 milioane euro, aproximativ 20 milioane lei, pentru obiectivele din Târgu Jiu afectate de cutremurele recente. Săptămâna trecută a fost primită o sumă de 15,5 milioane lei, fonduri care au fost direcționate cu prioritate către instituțiile de învățământ. De data aceasta este vorba de Grădinița nr. 13 – “Vis de Copil”, Palatul Copiilor și, mai ales, investiții de refacere și construire a zidului de sprijin aferent stației de tratare a apei potabile din Târgu Jiu, dar și consolidarea drumului de acces, obiective care au fost serios avariate și în cazul cărora trebuie să se intervină urgent.

Unul din obiectivele în care trebuie să se intervină urgent este reprezentat de bazinele de apă din Dealul Târgului. Zona este cunoscută ca fiind un loc cu alunecări de teren, iar mișcările seismice recente au antrenat la o ușoară deplasare a bazinelor de acumulare care alimentează cu apă o mare parte a orașului.

Articole similare

Back to top button