Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ziua Protecției Civile. Campanie de informare cu privire la cutremur

La nivel național se desfășoară campania de informare și pregătire a populației pentru cutremur – „Nu tremur la cutremur”. Această campanie este realizată pe fondul necesității transmiterii către populație a unui mesaj unitar, conținând informații corecte privind modul de comportare în cazul producerii unui cutremur. Diseminarea informațiilor este realizată prin intermediul materialelor printate (flyere, afișe și leaflet-uri) și a celor șapte spoturi animate. Publicul țintă al campaniei va fi informat despre modalitățile de pregătire pentru efectele unui seism major și despre comportamentul adecvat în situația declanșării unui cutremur de magnitudine ridicată. Sunt abordate mai multe situații: în locuință, pe stradă, la serviciu, în centre comerciale și la școală. Astăzi la Târgu Jiu, reprezentanții ISU Gorj au fost prezenți la Mall pentru a împărți materialele informative.

În fiecare an, pe data de 28 februarie este sărbătorită Ziua Protecției Civile din România. Anul acesta se împlinesc 89 de ani de protecție civilă în România.

Articole similare

Back to top button