Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Stadionul Municipal – una dintre cele mai sigure clădiri în caz de cutremur

Arhitectul Alexandru Hortopan declară că în ceea ce privește imobilele din Târgu Jiu, am trecut cu bine peste aceste episoade din ultimele zile. Deși cutremurele au fost de o intensitate destul de mare, construcțiile au rezistat, nefiind afectate structurile de rezistență. Deteriorările care au apărut la unele clădiri se datorează vechimii sau faptului că nu au fost construite într-un mod corespunzător.

O altă problemă este reprezentată de faptul că multe din imobilele din Târgu Jiu nu dețin asigurare. Hortopan atrage atenția asupra acestui aspect, întrucât susține că toată această panică ce s-a creat în ultima perioadă este cauzată și de lipsa unei bune pregătiri în cazul unui astfel de eveniment.

În momentul de față, una dintre cele mai sigure și stabile construcții, care poate rezista unui seism puternic, este Stadionul Municipal. Mai mult, aceasta este o clădire care ar putea adăposti un număr de aproximativ 20.000 de persoane în cazul vreunui pericol.

Articole similare

Back to top button