Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Edilul de la Roșia de Amaradia solicită redeschiderea carierei miniere din zonă

În localitatea Roșia de Amaradia sunt, de la o zi la alta, mai puțini locuitori. Din cauza lipsei locurilor de muncă, cetățenii aleg să plece peste hotare pentru a reuși să își întrețină familia și gospodăria. În acest sens, edilul localității, Liviu Cotojman, consideră că o soluție pentru această problemă ar fi redeschiderea carierei miniere din zonă. Primarul susține că în zonă există suficientă rezervă de cărbune și activitatea se poate desfășura în zonele extravilane, unde nu se regăsesc locuințe în calea excavatoarelor.

Liviu Cotojman este de părere că redeschiderea carierei este o bună soluție, întrucât s-ar crea locuri de muncă în zonă, iar oamenii nu ar mai fi nevoiți să părăsească țara pentru a face rost de bani. Primarul a purtat numeroase discuții cu directorii care au fost și sunt la conducerea Complexului Energetic Oltenia și nu are de gând să renunțe până când nu va reuși să rezolve această situație.

Articole similare

Back to top button