Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

ITM Gorj a amendat Complexul Energetic Oltenia cu 153.000 lei

În perioada 30 ianuarie – 3 februarie, inspectorii din cadrul ITM Gorj au efectuat un număr de 49 de controale, în urma cărora au aplicat 25 sancțiuni contravenționale, însumând 163.000 lei, și au fost dispuse 95 măsuri obligatorii în vederea intrării în legalitate.

Mai mult, în perioada 27 ianuarie – 3 februarie, au fost dispuse mai multe controale în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Aceste acțiuni de verificare fac parte din Campania Națională privind respectarea măsurilor necesare pentru asigurarea securității și protecția lucrătorilor care își desfășoară activitatea la locurile de muncă din industria extractivă, diviziunea CAEN 05( extracția cărbunelui). Controalele din cadrul CEO s-au soldat cu 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 153.000 lei și, de asemenea, au fost dispuse 19 măsuri de remediere a deficiențelor constatate. Inspectorii ITM Gorj au constatat că nu era respectată monografia de lucru, nu erau asigurate măsurile de protecție a lucrătorilor la electrosecuritate, nu erau asigurate măsurile necesare pentru protecția și stingerea incendiilor, o parte din dispozitivele de siguranță nu funcționau și, de asemenea, lipseau sistemele și dispozitivele de protecție la organele de mașini aflate în mișcare.

Articole similare

Back to top button