Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Fermierii beneficiază de fonduri prin PNS 2023

Anul 2023 pentru APIA Gorj a început cu rapoartele de activitate din anul anterior și pregătirea obiectivelor ce se doresc a se realiza în anul în curs. În momentul de față se fac pregătiri pentru primirea cererilor unice de plată, campanie ce va începe la data de 1 martie și se va derula până pe data de 15 mai.

România pune în practică Politica Agricolă Comunitară (PAC) 2023 prin intermediul Planului Național Strategic (PNS) prin măsuri de dezvoltare a unui sector agricol rezilient și durabil și competitiv, cu accent pe asigurarea de venituri echitabile pentru fermieri, respectarea angajamentelor de mediu prin remunerarea fermierilor care contribuie la protejarea mediului peste cerințele nivelului de bază, dezvoltarea sectoarelor deficitare și dezvoltarea socio-economică echilibrată a spațiului rural. Comisia Europeană a aprobat în data de 7 decembrie 2022, Planul Național Strategic 2023-2027 (PNS) al României prin care fermierii români și agricultura românească vor beneficia de 15,83 miliarde de euro.

Mihai Versin, directorul adjunct APIA Gorj, a declarat în cadrul interviului de astăzi că toată legislația este aprobată, urmând să apară formularul de cerere unică și ordinul de ministru cu privire la condițiile de eligibilitate pentru ca fermierii să poată beneficia de aceste fonduri.

Articole similare

Back to top button