Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

“Strategii și politici culturale în Gorj”

Astăzi a avut loc cea de a XX-a ediție a Seminarului metodic “Strategii și politici culturale în Gorj” la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu”. Evenimentul organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj cuprinde întâlnirea anuală cu directorii de case de cultură şi cămine culturale din judeţ. Aici, managerul CJCPCT Gorj, etnologul Pompiliu Ciolacu a prezentat o analiză a anului cultural 2022 în Gorj, dar și obiectivele strategice din Agenda Culturală a Gorjului pe anul 2023.

Tot în cadrul acestui eveniment de la Muzeul Județean “Alexandru Ștefulescu” au avut loc lansări de publicații culturale editate de CJCPCT Gorj: Revista ”Portal Măiastra”, nr 4/2022, Revista “Crinul Satelor” 2022 și albumul “Muzeul Crucilor din Târgu Cărbunești – Măceșu, Gorj”. De asemenea, Gheorghe Nichifor, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, a prezentat strategia culturală a Consiliului Județean pentru 2023 și a Agendei Culturale a Județului Gorj pe anul în curs.

Articole similare

Back to top button