Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Romanescu vine cu explicații privind locurile de parcare

În urmă cu câteva zile, Primăria Târgu Jiu anunța reduceri pentru abonamentele la parcările publice cu plată, ceea ce a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Mulți oameni acuză Primăria de faptul că mai întâi ar trebui să se ocupe de lipsa locurilor de parcare de reședință, mai apoi să se discute despre parcările publice. Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, declară că momentan este foarte dificil să se asigure locuri de parcare pentru toate autoturismele proprietate privată de pa raza orașului.

Nemulțumiri din partea cetățenilor au fost legate și de prețul abonamentelor. Un abonament pe 3 luni va costa 400 de lei, un abonament pentru 6 luni va costa 700 de lei, iar un abonament pentru 12 luni va costa 1000 de lei. Romanescu este de părere că nemulțumirea cetățenilor provine din faptul că este vorba de achitarea unor sume.

Mai mult decât atât, edilului i-au fost aduse la cunoștință discuții cu privire la faptul că există în oraș persoane care dispun și de 2 locuri de parcare, în condițiile în care sunt persoane cărora nu le-a fost alocat niciun loc. Romanescu a declarat că o astfel de variantă este exclusă.

Primarul a declarat, de asemenea, că singurele cazuri în care anumite persoane pot ocupa mai multe locuri de parcare de reședință sunt reprezentate de situațiile contractelor de comodat.

Articole similare

Back to top button