Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Burlan și Negru revocați din funcție. 20 de zile de preaviz

Daniel Burlan și Marius Negru, directorii Complexului Energetic Oltenia, au fost revocați din funcție ieri, 24 ianuarie, de către Consiliul de Supraveghere al companiei. Până în luna februarie când le vor expira mandatele, Burlan și Negru se află în preaviz pentru o perioadă de 20 de zile. Astfel, Daniel Burlan se află în preaviz până la data de 12 februarie, iar Marius Negru se află în preaviz până la data de 13 februarie.

Virgil Popescu, Ministrul Energiei, a cerut Consiliului de Supraveghere (CS) revocarea lui Daniel Burlan din funcția de președinte al directoratului CEO. Acesta din urmă a declarat că a aflat acest aspect din presă. Întrebat despre o posibilă demisie, a precizat că nu va face acest lucru, întrucât nu se consideră vinovat. Mai mult, Burlan a susținut că mergând pe această logică, ar trebui să se ceară și demisia întregului Consiliu de Supraveghere din cadrul companiei.

Reamintim că în urmă cu două săptămâni 3 dintre angajații Complexului Energetic Oltenia și-au pierdut viața, iar alți 10 au fost răniți, după ce tancheta cu care erau transportați spre Cariera Jilţ Sud din Mătăsari s-a răsturnat.

Ion Iordache, președintele PNL Gorj, a declarat în cadrul Focus Press, difuzat la Gorj TV în data de 23 ianuarie, că în această perioadă extrem de delicată pentru companie, factorul politic și civil nu trebuie să intervină. Iordache este de părere că mai întâi lucrurile trebuie să liniștească, apropo și de perioada de doliu prin care trec familiile celor decedați, urmând ca mai apoi să fie luate măsuri.

În momentul de față, din directoratul CEO fac parte în calitate de membri, Dan Plăveti, din data de 22 ianuarie 2023, Trufelea Constantin Cosmin și Bălășoiu Ion, din data de 18 ianuarie 2023.

Articole similare

Back to top button