Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Sistemul de transport în comun din Târgu Jiu – modernizat până în 2024

În urmă cu 2 ani, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu vorbea despre cum vor arăta noile troleibuze care urmau să le înlocuiască pe cele vechi. La acea vreme Romanescu discuta despre cele două proiecte cu finanțare europeană, al căror scop era modernizarea transportului în comun. Astăzi edilul declară că  societatea Transloc dispune  în momentul e față de 9 troleibuze cu autonomie extinsă și de alte 11 troleibuze moderne care circulă deja pe străzi.

În momentul de față municipalitatea dispune de o flotă auto nouă și performantă, în continuă creștere, iar implementarea proiectelor care modernizează transportul în comun continuă.

Romanescu declară că inclusiv stațiile de așteptare a mijlocului de transport în comun vor fi modernizate. Acestea vor fi dotate cu instalație de ultimă generație și vor dispune chiar de sisteme de încărcare a telefoanelor mobile.

Articole similare

Back to top button