Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Casa Tineretului va fi reabilitată

Casa Tineretului din municipiul Târgu Jiu, etalon pentru orașul lui Brâncuși, va intra într-un proces de modernizare. Proiectul ce prevede reabilitarea și modernizarea acestui imobil a fost scos la licitație de Ministerul Dezvoltării. Investiția este una foarte mare, de peste 26 de milioane de lei, iar în ceea ce privește termenul de finalizare discutăm de un termen de execuție de 36 de luni și un termen de proiectare de 3 luni.

Această veste a fost anunțată astăzi și de președintele PSD Gorj, Mihai Weber, pe pagina sa de socializare. Social democratul a declarat că alături de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, îi mulțumește Ministrului Dezvoltării și subsecretarului de stat pentru sprijinul acordat în demararea acestui proiect:

Proiectul „Reabilitare și modernizare imobil situat în municipiul Târgu Jiu, str. Nicolae Titulescu, nr. 8, județul Gorj” a fost scos la licitație de către Ministerul Dezvoltării.

Atât eu, cât și colegul meu #CosminPopescu îi mulțumim domului ministru al Dezvoltării și subsecretarului de stat Dragoș Drăghescu, pentru tot sprijinul acordat.

#TârguJiu este municipiul reședință de județ, iar pentru PSD  #GorjulContează

 

Articole similare

Back to top button