Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Folosește banii rămași din 2022 pentru obiectivele din 2023

Dănuț Birău, primarul localității Cărbunești, declară că a încheiat anul 2022 bine din punct de vedere financiar, cu anumite sume rămase la bugetul local ce pot fi utilizate în proiectele din 2023. În primă fază se dorește finalizarea investițiilor demarcate în anul care s-a încheiat.

Pe lângă obiectivele propuse, primarul are în plan să realizeze noi locuri de parcare, solicitarea din partea cetățenilor fiind una destul de mare. De asemenea, tot pe lista de obiective pentru 2023 este și asfaltarea porțiunii de drum care face legătura între satul Floreșteni, ce aparține de Târgu Cărbunești, și Trocani, ce aparține de localitatea Dănești.

Dorința de a asfalta drumul de legătură dintre Floreșteni și Trocani despre care a vorbit primarul Birău reprezintă un obiectiv comun cu cel al lui Mădălin Paliță, primarul localității Dănești. Edilii sunt bucuroși că beneficiază în acest sens de sprijinul Consiliului Județean Gorj și speră ca acest lucru să se realizeze cât mai repede, astfel că accesul între cele două sate să nu mai fie o problemă.

Articole similare

Back to top button