Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Weber – nici în momentul de față nu există un plan pentru CEO

Complexul Energetic Oltenia este în continuare nefuncțional. De la sfârșitul anului trecut și până în prezent directoratul CEO dispune doar de 2 membri, astfel că nu poate lua nicio hotărâre. Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a declarat în cadrul unui interviu că planul de restructurare CEO depus în PNRR nu mai coincide realității de astăzi. Social democratul afirmă că i-a solicitat ministrului Energiei, Virgil Popescu, o renegociere a acestui plan

Weber susține că a discutat în repetate rânduri această problemă și că a primit garanții că vor avea loc demersuri pentru renegocierea PNRR la capitolul energie. Închiderea acestei societăți în următoarea perioadă va reprezenta un adevărat dezastru social și economic pentru județul Gorj.

Weber este de părere că ar fi necesară înființarea unei comisii constituite din mai mulți miniștri, întrucât mai multe capitole din PNRR ar trebui renegociate, nu doar capitolul ce vizează partea energetică.

Articole similare

Back to top button