Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Spectacolul “Divorțul Anului” pe scena din Târgu Jiu

Aseară la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a avut loc spectacolul “Divorțul Anului”, care i-a avut în distribuție pe Monica Davidescu, Aurelian Temișan și Ovidiu Cuncea. În societatea noastră, în piese de teatru, în seriale de televiziune, în emisiuni, se vorbește tot mai mult despre căsătoria modernă și despre libertatea de a avea parteneri în afara căsătoriei, rămânând în continuare în relația de soț / soție sau chiar despre salvarea cuplului de la despărțire, prin întreținerea unor relații fugitive extraconjugale ale ambilor soți. „Toate cuplurile care au încercat au eșuat lamentabil”. Până la urmă se dovedește că nu e o soluție pentru salvarea căsniciei, ci un drum către pierderea cuplului. “Divorțul anului” este o piesă adaptată de însuși marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru în perioada anilor ’70. Piesa tratează în mod comic și ironic cu accente dramatice relația soț – soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre “a treia tinerețe’’ și care se află prinși în vârtejul “ipocriziei conveniențelor moderne’’.

Interviul cu Monica Davidescu și Aurelian Temișan poate fi urmărit integral în continuarea jurnalului de pe Gorj TV, în această seară începând cu ora 18:30.

Articole similare

Back to top button