Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

307 copii ajunși la spital cu afecțiuni respiratorii

În perioada 21 – 27 decembrie, la Camera de Gardă Pediatrie s-au prezentat 307  copii cu diverse afecțiuni respiratorii (pneumonii, viroze și bronșiolite), dar și afecțiuni digestive, o parte dintre ei având nevoie și de internare. În aceeași perioadă, în Secția de Pediatrie au fost internați 40 de copii.

Severitatea afecțiunilor respiratorii a crescut în ultima perioadă, foarte mulți dintre micuții pacienți având nevoie de oxigeno-terapie. Insuficiențele respiratorii acute au afectat în mare parte copiii foarte mici, de la câteva săptămâni la nici jumătate de an. În medie, copiii au avut nevoie de 5 zile de internare în Secția Pediatrie pentru a se face bine, dar au fost și cazuri care au avut nevoie de peste 7 zile de internare. Virozele respiratorii au crescut comparativ cu lunile trecute, schimbarea vremii având efecte negative asupra sănătății celor mici. Medicii îi sfătuiesc pe părinți să evite zonele aglomerate, dar și contactul cu persoanele bolnave (răcite).

Articole similare

Back to top button