Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

S-au încins spiritele în interiorul PSD Gorj

În cursul zilei de ieri, primarul localității Peștișani, Cosmin Pigui, a lansat pe pagina de socializare o serie de atacuri la adresa conducerii organizației din care face parte. Cel mai probabil, supărarea și nemulțumirea edilului provin din faptul că localitatea pe care o administrează nu a primit bani în urma rectificării bugetare.

Rog pe toți cunoscuții mei să înțeleagă că Comuna lui Brâncuși nu are nevoie de bani la rectificare! Îi mulțumim din suflet domnului președinte Weber pentru că are o strategie uimitoare, revoluționară pentru Gorj. Este prima data când conducerea PSD are o strategie de dezvoltare! În toate documentațiile europene se discută că Gorjul are ca avantaj brandul multicultural … Brâncuși!

Niciodata Gorjul nu-l va avea pe Weber, ci pe Brâncuși! Noi vom rămâne aici!

Cum spun spuni unii “slava ukraine” așa spunem noi de la Peștișani “slava Peștișani”!

Și am reușit, fără vreun sprijin: fără Poenaru!

P.S. Am avut dosar penal fabricat de prietenul președintelui comisiei SIE Mihai Weber

Restul sunt povesti. Un neavenit care are proiecte in vorbe! Gorjul incepe cu Brîncuși! Noi suntem Brîncuși și promit că nimeni, politic, nu-și va bate joc de al nostru Brîncuși

În orice variantă eu sunt PSD! Nu și ei!”

În urma acestui mesaj vine și răspunsul Partidului Social Democrat. Prin intermediul unui comunicat de presă, cei de PSD au transmis că limbajul jignitor al edilului va fi analizat de Comisia Județeană de Etică și vor fi propuse măsuri.

În urma afirmațiilor publice făcute de domnul primar al localității Peștișani, Cosmin Pigui, Comisia Județeană de Etică, Integritate și Arbitraj a Partidului Social-Democrat Gorj s-a autosesizat. Limbajul grobian și jignitor folosit de acesta la adresa colegelor și colegilor din PSD Gorj va fi analizat de membrii Comisiei, care vor propune măsuri conform celor prevăzute în Statutul partidului pentru astfel de situații. Libertatea de exprimare este un principiu de bază în cadrul Partidului Social Democrat, atâta timp cât sunt respectate limitele bunului simț și un limbaj decent la adresa membrilor partidului. Respectarea normelor cuprinse în Codul de Etică şi Conduită al Partidului Social Democrat, constituie un criteriu pentru evaluarea integrităţii şi calităţii de membru al partidului.”

Articole similare

Back to top button