Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Primăriile Târgu Jiu și Vladimir – nici măcar un leu din partea Guvernului

Într-un mesaj pe pagina sa de socializare, deputatul Dan Vîlceanu a declarat că ultimele sume pe care Guvernul le-a alocat primăriilor și consiliilor județene sunt la jumătate față de anii anteriori. Fostul președinte PNL Gorj susține, de asemenea, că Gorjul a fost plasat printre ultimele locuri din țară.

 “Zilele trecute, Guvernul a distribuit ultimele tranșe din fondul de rezervă către primării și consilii județene. Sumele de anul acesta sunt la jumătate față de cele din 2021. În anii de guvernare liberală am reușit să găsim bani și pentru alocări din fondul de rezervă, și pentru plăți prin PNDL, și pentru programul de investiții Anghel Saligny, și pentru autostrăzi, și pentru creșteri de pensii. Acum, bugetul este întins la maxim și ministerul de finanțe condus de PSD găsește bani doar pentru a plăti dobânzi uriașe către bancile de la care se împrumută.

În județul Gorj situația arată ca în tabelul atașat. Sumele de anul acesta sunt sub jumătate față de anii trecuți. Județul Gorj se află pe ultimele locuri din țară în clasamentul sumelor primite din fondul de rezervă.

Situația se va păstra și în anii următori dacă cei de la PSD nu vor înțelege că economia nu poate fi decât liberală.”

Conform tabelelor prezentate de deputatul PNL, Primăria Municipiului Târgu Jiu și primăria localității Vladimir nu au primit nici măcar un leu din partea Guvernului în această etapă de alocare din fondul de rezervă.

Articole similare

Back to top button