Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Pecingină – despre banii ce vin înspre UAT-uri și salariile din CEO

În cursul acestei săptămâni a fost votat bugetul de stat, iar în acest sens deputații PNL Gorj, Gheorghe Pecingină și Dan Vîlceanu, au depus mai multe amendamente. În conferința de presă pe care a susținut-o astăzi, Pecingină a declarat că vor f alocate fonduri pentru mai multe UAT-uri din Gorj. Cu toate că resursele financiare nu sunt foarte mari ca și valoare, acestea vor contribui la derularea activităților și la susținerea proiectelor.

Un alt amendament care a beneficiat de sprijinul tuturor parlamentarilor de Gorj este legat de creșterea salariilor în Complexul Energetic Oltenia. Acest amendament vine și în sprijinul altor companii de stat.

În condițiile în care acest amendament nu ar fi fost votat, Pecingină declară că salariile angajaților CEO ar fi rămas la același nivel, fără posibilitatea unei majorări. Mai mult, s-ar fi ajuns și în situația de a nu se mai face angajări.

Articole similare

Back to top button