Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Elev de clasa a III-a cu vloguri educative

Rareș Sandu este un băiat talentat din Târgu Jiu, elev în clasa a III-a a Colegiului Național “Tudor Vladimirescu”, a cărui pasiune este vloggingul. Acesta a participat la competiția de vloguri cu mesaje responsabile, Creatori pentru schimbare, și a obținut din partea juriului punctajul maxim. Prin vlogurile pe care le-a realizat, Rareș nu doar că și-a antrenat creativitatea, ci a creat mesaje prin care a încercat să îi influențeze, într-un mod pozitiv, pe ceilalți.

Biblioteca Județeană „Christian Tell” din Târgu Jiu a pus în practică acest proiect prin care copiii învață cum se realizează un vlog. Scopul proiectului este această provocare pentru cei mici de a realiza un vlog cu o tematică europeană, în ideea de a deschide noi orizonturi. Astfel, tinerii creativi, cu idei și mesaje pertinente, se pot conecta cu o mulțime de oportunități deschise la nivel european. Pentru asta e nevoie ca cei mici să își antreneze mindset-ul de la o vârstă fragedă și să accepte că mesajele lor nu au granițe.

Articole similare

Back to top button