Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Semnarea declarației comune MIPE – CJ Gorj cu ocazia lansării PTJ

Cu ocazia lansării Programului Tranziție Justă 2021 – 2027, a avut loc și semnarea declarației comune Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene – Consiliul Județean Gorj, despre care a amintit președintele Consiliului, Cosmin Popescu, pe pagina sa de socializare:

“În scopul unei implementări cât mai eficiente a Programului Tranziție Justă (PTJ) 2021 – 2027, în data de 15.12.2022, a fost semnată o declarație comună între Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) și Consiliul Județean Gorj. Programul acordă sprijin pentru diferite regiuni, iar județului Gorj îi vor fi alocate fonduri nerambursabile în valoare de 534 de milioane de euro în cadrul obiectivului „Investiții pentru ocuparea forței de muncă și creștere economică”.

Totodată, la nivelul celor șase județe care vor beneficia de sprijin în cadrul PTJ se vor constitui Grupuri județene pentru coordonarea tranziției la neutralitatea climatică.

Sarcina de a asigura constituirea Grupului județean revine Consiliului Județean, care va demara o procedură transparentă și nediscriminatorie de selectare a reprezentanților mediului de afaceri și societății civile pentru a se asigura un nivel optim de reprezentativitate a sindicatelor și patronatelor, organizațiilor de protecția mediului, organizațiilor tinerilor, femeilor, organizațiilor grupurilor vulnerabile, asociațiilor profesionale în domeniul urbanismului, energiei regenerabile, formării profesionale.”

 

Articole similare

Back to top button