Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Iordache explică cum “a salvat CEO și județul Gorj de la un dezastru”

Ministerul Finanțelor (PSD), a propus un proiect de OUG prin care Complexul Energetic Oltenia ar fi fost obligat să restituie ajutorul financiar de 500 de milioane de euro. Dacă acest proiect intra în vigoare, CEO ar fi intrat în faliment pentru că banii acordați au fost folosiți pentru plata certificatelor CO2 aferente anilor 2018-2019 și nu mai există în conturile companiei, se arată într-un comunicat al PNL Gorj, lucru pe care l-a explicat și președintele PNL Gorj, Ion Iordache, în cadrul emisiunii “În Interes Public”, difuzată la Gorj TV în data de 8 decembrie.

Iordache alături de ministrul energiei, Virgil Popescu, și cu cei din conducerea Complexului Energetic Oltenia au transmis, astfel, Ministerului Finanțelor observații care să modifice proiectul de OUG. Mai mult, Ministerul Energiei a transmis în scris că nu va aviza acest proiect. În consecință, în ședința de guvern OUG a fost modificată și adoptată în forma solicitată de reprezentanții PNL, evitându-se astfel, în ultimul moment, un dezastru pentru CEO și pentru județul Gorj.

Articole similare

Back to top button