Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Când se deschide Târgul de “Moș Nicolae” la Târgu Jiu

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează  anul acesta Târgul de “Moș Nicolae” chiar în fața sediului. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu și va începe miercuri, 30 noiembrie. În deschidere Grupul vocal “Privighetorile Gorjului”, coordonat de profesoara Emilia Drăgotoiu Nanu va susține un scurt recital de colinde.

Sărbătorile de iarnă la români se leagă de tradițiile și obiceiurile transmise din generație în generație. Colindul, împodobirea bradului, dar și oferirea de cadouri sunt cele mai răspândite tradiții. Cei care se află în căutarea unor cadouri inedite pentru cei dragi vor fi întâmpinaţi cu o varietate de produse: de la ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, tricotaje, bijuterii, sculpturi din lemn în miniatură, ceramică tradițională și obiecte prelucrate din lemn.

Articole similare

Back to top button