ActualitateSliderSocialUltima ora

Comercianții de pe Digul Jiului nemulțumiți că sunt îngrădiți

Comercianții de pe Digul Jiului, “La Ruși” așa cum sunt cunoscuți, își desfășoară activitatea în această zonă de ani de zile. Nu de mult, însă, aceștia au întâmpinat dificultăți în ceea ce privește spațiul de expunere a produselor. Linia trasată de atâta timp, linie care delimitează suprafața în care aceștia își pot expune articolele pe care le au la vânzare, se întâmplă să fie depășită uneori din cauza spațiului insuficient determinat de vehiculele parcate la întâmplare în această zonă. Acest lucru i-a determinat pe polițiștii locali să le aplice sancțiuni acestor oameni. Stând de vorbă cu aceștia, am încercat să înțelegem problema așa cum este văzută și prin alți ochi, nu doar ai autorităților locale.

Cu această ocazie, nu doar autoritățile și-au prezentat nemulțumirile, ci și comercianții care, deși nu dispun de condiții bune pentru a-și desfășura activitatea, nu cer altceva decât să fie lăsați în pace și să se găsească o soluție mulțumitoare pentru ambele părți.

Răspunsul primarului Marcel Romanescu cu privire la problemele comercianților de pe Digul Jiului a fost că aceștia trebuie să respecte regulile stabilite de Poliția Locală, întrucât și pietonii, dar și vehiculele trebuie să poată circula în această zonă.

Romanescu a declarat, de asemenea, că nu intenționează să elimine activitatea acestor oameni, însă este nevoie ca anumite reguli să fie respectate pentru a nu se crea un haos, poate mai mare decât cel deja existent.

Articole similare

Back to top button