Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Romanescu se plânge de lipsa susținerii din partea PNL

Joi, 20 octombrie, edilul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a participat la o întâlnire regională la care au luat parte toate organizațiile din Oltenia. În calitate de membru al Partidului Național Liberal, Romanescu și-a expus punctul de vedere în prezența prim-ministrului Nicolae Ciucă și secretarului general PNL, Lucian Bode.

Întrebat care este punctul său de vedere, Romanescu a menționat nemulțumirea cu privire la lipsa de susținere din partea Partidului Național Liberal. Acesta a declarat că se aștepta la mai mult sprijin, având în vedere faptul că din partea PNL el este singurul reprezentant de nivel înalt din regiunea Olteniei.

Romanescu a declarat, de asemenea, că spera la o susținere mai profundă în privința proiectelor pe care le-a implementat și își dorește să le implementeze la Târgu Jiu.

Romanescu a declarat că este vorba de mai multe persoane vinovate de producerea acestor evenimente, punctând în principal organizația din care face parte.

Articole similare

Back to top button