ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Pecingină despre CEO – nu se închide nimic

Sosit în Gorj pentru a participa la întâlnirea cu sindicatele și administrația CEO, deputatul PNL, Gheorghe Pecingină, a ieșit astăzi cu o postare pe pagina sa de socializare prin care transmite încă o data informația că nu se va închide nimic în ceea ce privește Complexul Energetic Oltenia. Deputatul PNL a menționat și că va fi alături de compania ce asigură viitorul energetic al României:

Ieri am fost, acasă, în Gorj, pentru o întâlnire cu sindicatele și administrația CEO Oltenia, alături de președintele Comisiei Economice, industrii și servicii, Daniel Zamfir, de vicepreședintele comisiei, Sorin Vlașin,  de președintele Comisiei pentru Energie, infrastructură energetică și resurse minerale, István-Loránt Antal, de Nicușor Cionoiu, membru în cadrul acestei comisii, și de Radu Oprea, membru în cadrul celor două comisii senatoriale.

Au fost discuții pe două teme importante: viitorul CEO Oltenia în condițiile Pactului Verde European și în contextul oportunităților oferite prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Vreau să îi asigur și pe această cale pe cei care, de la CEO Oltenia, asigură mare parte din energia electrică de care România are nevoie, că nu se va închide nimic și că statul va investi în modernizarea complexului.

Dragii mei, voi continua să fiu alături de voi pentru că doar împreună, în echipă, vom putea finaliza acest proces prin care va fi asigurat nu doar viitorul acestui complex, ci viitorul energetic al României.

 

 

Articole similare

Back to top button