Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Director din Primăria Târgu Jiu, reținut de polițiști

În seara zilei de 20 octombrie, unul dintre directorii Primăriei Municipiului Târgu Jiu a fost reținut de către polițiștii gorjeni, fiind acuzat de abuz în serviciu.

La data de 18 octombrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Atestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de comiterea infracțiunii de abuz în serviciu. Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că bănuitul, în calitate de angajat al unei instituții publice din municipiul Târgu-Jiu, a autorizat în mod ilegal construirea unui ansamblu rezidențial pe raza municipiului. În cursul acestei zile, bănuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale“, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Pe surse se arată că este vorba despre Răzvan Retezeanu, directorul interimar al Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Acesta a fost acuzat de comiterea infracțiunii de abuz în serviciu. Faptele de care este acuzat șeful Serviciului de Urbanism vizează eliberarea unor autorizații de construcție cu încălcarea legii. Cercetările în acest caz sunt efectuate de către Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Articole similare

Back to top button