Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Motivul absenței lui Romanescu de la aniversarea Termocentralei Rovinari

Vineri, 14 octombrie, a avut loc aniversarea a 50 de ani de activitate ai Termocentralei Rovinari, prilej cu care Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a efectuat o vizită în Gorj. La întâlnirea cu ministrul au fost nelipsiți politicieni din toate formațiunile politice, alături de prefectul județului Gorj și președintele Consiliului Județean Gorj. Cel ce nu i-a încântat cu prezența la această activitate a fost primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul declară că deși a fost invitat la cea de-a doua parte a festivității, nu a putut să participe întrucât programase o întâlnire cu angajații Primăriei Târgu Jiu.

Romanescu declară, de asemenea, că în comparație cu ceilalți, el are posibilitatea de a se întâlni de mai multe ori atât cu Ministrul Energiei, cât și cu conducerea Complexului Energetic Oltenia, făcând acest lucru de câte ori consideră că este necesar.

Articole similare

Back to top button