Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Arestat preventiv pentru mai multe infracțiuni

La data de 4 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie, din comuna Berlești, cu privire la faptul că socrii și cumnatul său sunt amenințați cu o drujbă de către un vecin.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a stabilit faptul că un bărbat, de 35 de ani, din comuna Berlești, în timp ce conducea un tractor pe DC 27- Berlești, a coborât din acesta având asupra sa o drujbă și a amenințat un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa cu tractorul pe același sector de drum, fiind nemulțumit de faptul că cel din urmă nu îi face spațiu să treacă.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul de 35 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cursul zilei de ieri bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta, fiind dispusă măsura arestării preventive, 30 de zile, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Articole similare

Back to top button