Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ședința CJ – prilej de relaxare și de navigat pe Facebook

În cursul acestei zile a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Gorj, ședință la care au fost dezbătute și supuse la vot diverse proiecte de hotărâre, precum rectificarea bugetului propriu general al Județului Gorj pe anul 2022, modificarea Statului de funcții al Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu” – comuna Runcu, desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Gorj în Consiliul de Administrație al Palatului Copiilor Târgu – Jiu etc.

Ca în orice ședință au fost dezbătute interesele colectivității, sau cel puțin așa se presupune. Categoric, un aspect foarte important a fost reprezentat de aprobarea rectificării bugetului propriu general al Județului Gorj pe anul 2022, unde la partea de venituri s-a discutat despre o majorare cu o sumă de 2.962,80 mii lei, programul actualizat fiind în sumă de 649.445,32 mii lei. Poate nu chiar cel mai important dar mult mai interesant decât activitățile pe care consilierii le desfășurau pe parcursul ședinței. O parte a acestora au profitat de fundalul sonor al ședinței pentru a putea naviga liniștiți pe rețelele de socializare, pentru a mai arunca o privire la câte o știre sau a mai da un like unei fotografii postate de o cunoștință. Nu este exclusă consultarea ordinii de zi a ședinței direct de pe telefon însă imaginile care vorbesc de la sine denotă o lipsă de interes cu privire la aspectele ce țin de județul nostru.

Articole similare

Back to top button