Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Înmormântarea Reginei – ziua care intră în istorie

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată astăzi, 19 septembrie, la 11 zile de la deces. Sute de mii de oameni au așteptat pe străzile Londrei să ia parte la procesiune, în timp ce sute de lideri și de membri ai familiilor regale au fost prezenți pentru a participa la funeraliile de stat.

La înmormântarea Reginei au participat inclusiv președintele României, Klaus Iohannis alături de soție, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu, împreună cu Principesa Elena și soțul său, Alexander Nixon.

Important de precizat este faptul că această zi este declarată sărbătoare legală în Marea Britanie, după cum a autorizat noul monarh, Charles al III-lea, într-unul dintre primele sale ordine.

Mai mult decât atât, lideri importanți ai lumii, printre care președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și reprezentanți ai caselor regale au condus-o pe Regină pe ultimul drum.

Articole similare

Back to top button