Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Cățel ucis de un câine periculos scos la plimbare de stăpână

Un incident nefericit a avut loc ieri într-un cartier din Târgu Jiu, mai exact într-un parc din zona 9 Mai. Un cățel a fost ucis într-un mod brutal de către un câine rasa Bull Terrier, pe care stăpâna sa îl plimba liniștită pe stradă. Deși astfel de animale trebuie scoase afară doar purtând botniță, se pare că stăpâna nu s-a preocupat de acest lucru. Mai mult, aceasta a privit nepăsătoare cum bietul animal este ucis de câinele său, cărându-l mai apoi în gură în scara blocului.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj au transmis faptul că Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu și Biroului pentru Protecția Animalelor efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt  și luării măsurilor legale în conformitate cu prevederile OUG 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.”

Articole similare

Back to top button