Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

”Atitudinea medicului de gardă de la UPU a fost corectă”

În data de 25 iulie presa locală a lansat un subiect care a stârnit la vremea aceea un val de reacții. „Experiența unui târgujian care a mers cu copilul de 13 ani la Urgențe: L-au cusut ca pe ciorap” este titlul articolului care are în spate povestea unui pacient minor ajuns la Urgențe pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Prezentând mai multe plăgi, atât faciale cât și la brațul stâng, pacientul necesita o intervenție rapidă, respectiv toaletarea, sutura și pansarea rănilor. Nemulțumit de modul în care s-a desfășurat acest lucru, tatăl copilului ce necesita îngrijiri a avut o ieșire pe pagina de socializare  în care își declara nemulțumirea.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a emis în acest sens o dispoziție prin care a fost constituită o comisie de verificare a aspectelor sesizate de presa locală. Prin intermediul unui comunicat a fost transmis faptul că atitudinea medicului de gardă de la UPU, cel care s-a ocupat de pacient, a fost corectă din punct de vedere medico – chirurgical.

Articole similare

Back to top button