Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Trafic anevoios în Târgu Jiu. Strada Geneva blocată

Lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor municipiului Târgu Jiu continuă. Săptămâna aceasta autoritățile locale au oprit circulația pe strada Geneva tocmai în vederea realizării lucrărilor la partea carosabilă. Circulația este destul de anevoioasă, șoferii fiind nevoiți să evite această zonă. Astfel, traficul ajunge să fie blocat, și asta nu doar la orele de vârf. Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, declară că fac tot ce le stă în putință ca lucrările să fie finalizate până pe data de 5 septembrie, când are loc deschiderea noului an școlar.

Tot la capitolul străzi, în presa locală au apărut informații cu privire la un cartier din municipiul Târgu Jiu care se pare că ar fi fost scos pe lista cu străzile și trotuarele ce se doresc a fi modernizate în acest an. Este vorba despre cartierul Gheorghe Bărboi și strada 23 August. Întrebat despre veridicitatea acestor informații, Bogdan Bejinaru a declarat că cei care au lansat aceste “știri” nu au consultat așa cum trebuie hotărârea Consiliului Local. Cele 2 străzi nu făceau parte din programul de investiții ci din programul de gospodărire. Acest lucru presupune că zonele respective necesitau anumite reparații la partea carosabilă. Ulterior, furnizorii de utilități au anunțat efectuarea de lucrări pe aceste străzi, astfel că turnarea covorului asfaltic va avea loc abia după ce aceste lucrări se vor finaliza.

Articole similare

Back to top button