Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

“Litoralul pentru toți” – cazare de la 35 lei/persoană

Programul „Litoralul pentru toți”, ajuns la cea de-a 41-a ediție, începe anul acesta pe data de 28 august și durează până la finalul sezonului. În această perioadă, turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone la tarife ce pornesc de la suma de 35 de lei pe noapte de persoană, prețurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârful sezonului, conform datelor transmise de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Până în momentul de față peste 20 de hoteluri din toate stațiunile litoralului românesc și-au anunțat participarea la acest program. Până la data începerii programului Federația Patronatelor din Turismul Românesc estimează că se vor înscrie aproximativ 100 de hoteluri ce vor pune la dispoziția turiștilor un număr de circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 75% mai mici față de cele din vârf de sezon, iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopți de cazare.

Articole similare

Back to top button