ActualitateSliderSocialUltima ora

Cișmelele din Târgu Jiu – proaspăt reabilitate, proaspăt vandalizate

“Iresponsabilitate și vandalism. Sunt cuvintele ce caracterizează comportamentul unor semeni, care, în ultimele zile, și-au bătut joc de munca unor oameni, de banii publici și de locuitorii din Târgu Jiu. Aceste pompe stradale, pe care le vedeți in imagini, doar ce fuseseră înlocuite sau recondiționate. Pentru ca cetățenii să aibă acces la surse de apă, în această perioadă caniculară, dar și pentru a stopa risipa de apă, am înlocuit vechile pompe, cu unele care rămân pornite atâta timp cât este ținută apăsată clapeta. Din păcate, munca și investiția au fost distruse. Fenomenul s-a repetat aproape în fiecare noapte, în ultima săptămână, iar aceste fapte nu pot rămâne nepedepsite. Fac apel la Poliția Locală și la cea națională, să verifice modul în care au fost distruse pompele din municipiu și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați. Trebuie să conștientizăm că, fără responsabilitate, nu putem avea un oraș decent.”

Așa sună mesajul viceprimarului Municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, în urma evenimentelor petrecute. Până în momentul de față 7 pompe stradale au vandalizate doar în decursul a câteva zile. De menționat este faptul că acestea fuseseră de curând înlocuite sau recondiționate.

Făptașii s-au asigurat că afectează o zonă extinsă prin faptele comise, astfel că actele de vandalism s-au produs în zona heliport, zona Debarcader, zona Gară – Autogară – Strada Oltețului.

Articole similare

Back to top button