ActualitateSliderSocialUltima ora

Firmă ucraineană – relocată în Bârsești din septembrie

O nouă investiție vine în județul Gorj. Despre acest subiect deputatul PNL Gheorghe Pecingină a amintit și în urmă cu ceva timp însă, în lipsa materializării situației expuse, acesta a fost după cum a și declarat – persiflat.

Este vorba despre investitorii ucrainieni care sosesc în județul Gorj. Activitatea desfășurată până acum în orașul Harkov din Ucraina va fi relocată în Târgu Jiu începând cu luna septembrie, mai exact în halele din Bârsești.

Pecingină consideră acest lucru extrem de benefic, contribuind la nivelul de dezvoltare al orașului și atrăgând după sine și alți investitori care vor beneficia de același sprijin și aceeași deschidere din partea autorităților locale.

Astfel, începând cu luna septembrie a acestui an vor sosi utilajele fabricii din Ucraina pentru ca lucrurile să se pună în mișcare. Este vorba despre o firmă de top, în primele 10 ale țării respective.

Care va fi obiectul principal de activitate? Discutăm de producția de confecții metalice necesare pentru logistică, remorci agricole, utilaje pentru irigații, chiar balustrăzi pentru autostrăzi.

Articole similare

Back to top button