ActualitateSliderSocialUltima ora

De ce se întâlnesc primarii PNL?

În presa locală s-a vehiculat o informație conform căreia primarii PNL sunt chemați la o ședință pentru a decide cine dintre Marcel Romanescu și Dan Vîlceanu va conduce organizația național liberală la Gorj. Cu privire la acest aspect prefectul Marcel Iacobescu a subliniat faptul că întâlnirea la care primarii vor lua parte mâine este strict consultativă iar discuțiile de această natură nu fac altceva decât să creeze tensiune, partidul având deja un președinte desemnat.

Declarația prefectului de Gorj este susținută și de către deputatul Gheorghe Pecingină care declară că întâlnirea primarilor este cât se poate de normală, în momentul în care există anumite sincope sau percepția că ar exista anumite sincope organizatorice în organizația Gorj. De asemenea, Pecingină susține că cel mai în măsură să conducă această organizație este chiar actualul președinte – Dan Vîlceanu.

Discutând și cu Gheorghe Dumitrelea, edilul localității Săcelu, acesta consideră că cel mai în măsură să se afle la conducerea organizației gorjene este nimeni altul decât Dan Vîlceanu, al cărui mandat este pe o perioadă de 4 ani, nefiind solicitată schimbarea acestuia din funcția de președinte.

Articole similare

Back to top button