Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Reluarea lucrărilor la hidrocentarele de pe Jiu blocate de USR

În urmă cu ceva timp, în Parlamentul României a fost votată o lege care urmărea reluarea lucrărilor ce au fost abandonate la hidrocentralele de pe Jiu.

Legea a fost adoptată cu un număr mare de voturi din partea parlamentarilor, fiind inițiată de parlamentarii PSD.

Această lege a fost, mai apoi, contestată la Curtea Constituțională de către Uniunea Salvați România și aplicarea acesteia a fost blocată până la pronunțarea hotărârii Curții Constituționale.

Finalizarea acestor lucrări, după cum prevedea legea respectivă, ar fi avut ca termen anul 2025, însă decizia USR de a ataca legea la Curtea Constituționlă a produs un deficit major pentru cei de la Hidroelectrica.

Claudiu Manta, deputat PSD, a mărturisit faptul că nu a gasit o explicație pentru acțiunea celor de la USR, însă speră la o decizie favorabilă de la Curtea Contituțională, astfel încăt lucrările să fie reluate, iar românii să beneficieze din nou de energie la prețuri mici, dar și de locuri de muncă bine plătite pentru Gorj.

Articole similare

Back to top button